Se våra senaste uppdateringar gällande COVID-19 Klicka här

GRATIS FRAKT PÅ ALLA SVENSKA ORDRAR ÖVER 500kr

30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Därför
älskar våra kunder oss!

Från röda mattan till dig...

Alla våra produkter är kliniskt testade

De finaste och de mest högkvalitativa ingredienserna samlas in från olika delar av världen och sätts samman enligt ett noga utvalt recept som skapats av våra kunniga och erfarna dermatologer. Alla våra produkter är kliniskt testade. Alla våra tester är gjorda av ett oberoende företag och genomförda enligt en bestämd process. Studien har gjorts enligt ett kliniskt protokoll av en dermatolog (hudläkare). Våra produkter är alla dermatologiskt testade på människor under översyn av dermatolog.

Det fungerar


Våra dermatologer har skapat speciella produktpaket för dygnet runt skydd, dessa paket innehåller produkter som ger våra kunder en fullständig förbättring av huden, total eliminering av akne och andra hudrelaterade problem. Vi har skapat dessa produkter för att kunna ge dig en komplett hudvårdslösning på dina problem. Blanda aldrig Hollywoodskins produkter med andra varumärken, detta riskerar att effekterna tar ut varandra. Produkten/produkterna bör användas under minst två veckor för att ge märkbara resultat.

Vi bryr oss


Vi är särskilt måna om våra medarbetare och vi upprätthåller alltid en trevlig miljö här på Hollywoodskin. Vi älskar djur och vi har aldrig testat någon av våra produkter på djur.

Kundservice
är viktigt för oss


Vi strävar alltid efter att kunna ge våra kunder bästa möjliga service, vi vill leverera fantastiska produkter men även se till att orderhantering, bekräftelse och leverans av produkterna går snabbt och smidigt. Vi arbetar 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, och vi står alltid till din tjänst! Vi är glada att kunna erbjuda en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti på alla produkter vi säljer. Garantin gäller inom 30 dagar efter att du mottagit varan. Mer om detta kan du läsa på vår Returpolicy sida.