Se våra senaste uppdateringar gällande COVID-19 Klicka här

GRATIS FRAKT PÅ ALLA SVENSKA ORDRAR ÖVER 500kr

30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Retur policy

Våra kunder är vår mest värdefulla tillgång och vi på Hollywoodskin vill säkerställa att vi tillfredsställer dig till fullo! Vi har därför även inkluderat i i vår returpolicy inte bara rätten att göra ett återköp eller byta varor, utan också 100% pengarna tillbaka garanti.

 

 

ÅNGERRÄTT OCH RETUR

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Hollywoodskin detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

 

För att avbryta ett köp, måste du informera oss (Hollywood Skin AB, Vretenvägen 13B, 171 54 Stockholm, Sverige, customerservice@hollywoodskin.com) om ditt beslut att avbryta köpet med ett tydligt uttalande (t.ex. ett brev skickas med post, fax eller e-post).

 

Du kan använda den bifogade returblanketten nedan, men detta är inte obligatoriskt.

 

För att göra ett återköp, räcker det att du skickar ditt meddelande till oss om att du vill avbryta köpet innan ångerfristen har löpt ut.

 

 

FÖLJD AV ÅTERKÖP

Om du väljer att göra ett återköp kommer vi att återbetala dig alla betalningar du har gjort, inklusive kostnader för leverans (med undantag för de extra kostnader som uppstår om du väljer leverans av annat slag än det billigaste leveranssätt standard saver, som erbjuds av oss), utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst inte senare än 14 dagar från den dag då vi informeras om ditt beslut att göra ett återköp. Vi kommer att använda samma betalningsmedel som du använde för den inledande transaktionen, såvida vi inte uttryckligen har kommit överens om något annat; i vilket fall som helst, kommer du inte drabbas av några avgifter till följd av en sådan ersättning. Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi fått tillbaka varan eller tills du har styrkt/bevisat att du har skickat tillbaka varorna, beroende på vad som går snabbast.

 

Du skall skicka tillbaka varorna till oss, utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då du kommunicerar ditt uttag från detta avtal till oss. Tidsfristen är uppfylld om du skickar tillbaka varorna innan tidsfristen på 14 dagar har löpt ut. Du kommer att få betala de direkta kostnaderna för att skicka tillbaka varan. Du är enbart ansvarar för minskat värde av produkterna om dessa härrör från hantering annat än nödvändigt för att fastställa naturen, egenskaper och funktionerna av varorna.

 

 

FÖLJ DESSA ENKLA INSTRUKTIONER OM DU VILL RETURNERA / BYTA

 

Maila oss på customerservice@hollywoodskin.com eller skriv till oss, Hollywood Skin AB, Vretenvägen 13B, 171 54 Stockholm, Sverige.

 

Vänligen inkludera följande:

 

- Ditt fullständiga namn och adress

 

- Dagens datum

 

- Datumet du gjorde beställningen och det datum du fick ordern

 

- Namnet på produkten

 

- Ordernummer

  

 

UTEBLIVNA ORDRAR

I fall en tidsperiod på 7 dagar passerar och du inte har fått din beställning, kontakta oss på Hollywoodskin via telefon eller e-post. Vi kommer att göra en intern granskning, spåra din beställning på våra olika avdelningar och informera dig om orderns nuvarande tillstånd, så snart som möjligt.

 

 

DEFEKTA / SKADADE VAROR

Om dina varor du får av någon anledning är felaktig eller skadats på något sätt kommer vi givetvis att skicka dig en ny vara eller erbjuda full återbetalning. Vänligen kontakta oss på customerservice@hollywoodskin.com

 

Om något fel från vår sida har inträffat, har du följande två alternativ:

 

Returnera produkten för en fullständig återbetalning, inklusive fraktkostnader.

Returnera produkten för ett byte mot en annan produkt från vår butik.

Om du inte önskar en ersättande produkt vänligen meddela oss så att vi kan göra en återbetalning av kostnaderna för de skadade produkter. Observera att det kan vara nödvändigt att tillhandahålla fotografiska bevis för de skadade varorna eller i allvarligare fall, kan vi välja att be dig skicka de skadade produkter för kvalitetsgransknings utredning.

 

Om varor anses vara felaktig, vänligen meddela oss om din avsikt att returnera varorna skriftligen eller via e-post. Alla varor som tros vara defekta kommer att krävas för kvalitetsgranskning. När denna produkt / produkter har tagits emot, kommer en kvalitetsgranskningsutredning ske som kan ta 5-7 arbetsdagar att slutföra. Korrespondens kommer att göras direkt med kunden.

 

  

RETURNERA VAROR

Om de varor du mottagit av någon anledning, är felaktig, eller inte upp till dina förväntningar, vänligen meddela oss om din avsikt att returnera varorna skriftligen eller via e-post. Vi kommer att informera dig om vilken adress du ska skicka tillbaka varan/varorna till och initiera en återgående transaktion. Så fort vi får produkten/produkterna tillbaka, kommer vi att utfärda återbetalning enligt den information som ges av dig.

 

Alla varor som returneras ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong med orderreferens tydligt och synligt på utsidan. Om originalförpackningen har avyttrats eller inte längre kan användas, måste varorna packas in i lämplig förpackning för att säkerställa att varorna kommer tillbaka till oss ​​i ursprungligt skick. Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalning / utbyte mot skadade varor orsakade av otillräcklig förpackning.

 

Vi rekommenderar att returen skickas via rekommenderat brev och / eller att ett bevis på porto erhålls, i den osannolika händelsen att vi inte får tillbaka paketet. I det fall att felet inte uppstått från vår sida, är kunden skyldig att betala fraktkostnader.

 

Tveka inte att kontakta oss direkt, att du är nöjd är vår första prioritet!

 

 

100% PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Om du fortfarande inte är nöjd och inte är villig att acceptera ett byte eller att anmälan tas emot efter 14 dagars ångerfristen, är vi glada att kunna erbjuda en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti på alla produkter vi säljer, inom 30 dagar efter att du mottagit varan. Hollywoodskin ansvarar inte för att täcka kostnader för att skicka tillbaka varan. I den osannolika händelsen att du känner dig missnöjd, vänligen meddela oss om din avsikt om att returnera varorna skriftligen, eller maila oss på customerservice@hollywoodskin.com.

 

Vi kommer att informera dig om vilken adress du ska skicka tillbaka varan/varorna till och initiera en återgående transaktion. Så fort vi fått tillbaka produkten/produkterna, kommer vi att utfärda återbetalning enligt den information som anges av dig. Varorna ska vara oanvända, i ett perfekt skick och oöppnad förpackning, med en giltig orderreferens. När 30-dagarsperioden har gått har vi rätt att vägra återbetalning och byte av eventuella oönskade varor.

 

Om du upplever några problem med din beställning, vänligen kontakta oss på customerservice@hollywoodskin.com