Se våra senaste uppdateringar gällande COVID-19 Klicka här

GRATIS FRAKT PÅ ALLA SVENSKA ORDRAR ÖVER 500kr

30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

PRISVÄRDA KVALITETSPRODUKTER

När det kommer till att ta hand om kroppens största organ, vår egen hud, gör de allra flesta av oss stora ansträngningar för att hitta exakt rätt produkter. Vad vi verkligen vill ha är noggrant formulerade, beprövade hudvårdslösningar som verkligen fungerar. Vi tycker det är viktigt att kunna välja ett enastående varumärke men samtidigt få stort värde för pengarna. Hollywoodskins produkter kombinerar överlägsna formuleringar med överkomliga priser, en drömlösning för kräsna kunder.

 

Överlägsna produkter, låga priser

Vårt team har gjort stora ansträngningar för att skapa produkter som är långt bättre än många andra konkurrerande varumärken. De har tagits fram för att innehålla upp till 4 gånger så mycket mer aktiva ingredienser som andra produkter på marknaden, samtidigt som de är skonsamma mot huden. Detta gör våra produkter till ett fantastiskt val för alla som vill ha garanterat effektiva hudvårdsprodukter som går till botten med problemet och levererar en vackert klar hy.

Medan själva produkterna är exceptionellt effektiva, har vi arbetat hårt för att se till att de förblir i en överkomlig prisklass. Vi tycker att detta är viktigt eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna upptäcka och dra nytta av Hollywoodskins magi.

 

Enkelt är bästa

Enkelhet är vår styrka. Vi har hållit våra förpackningar stilrena och enkla för att sänka kostnaderna och kunna leverera mer av vad du verkligen vill ha till ett lägre pris.

Vi anlitar inga dyra modeller eller kändisar, inga röriga krusiduller eller andra främmande kostnader, bara verkligt fantastiska produkter. Naturligtvis, vad vi sparar in på vill vi dela med oss av, till våra kunder - så att du kan njuta av mer av våra enastående produkter till ett lägre pris.

 

Överraskningar, Presenter, gratissaker och mycket mer!

Vi värdesätter verkligen alla våra kunder. Vi försöker att skapa mervärde genom att erbjuda oväntade gåvor och erbjudanden, bara för att säga tack för att du är en lojal Hollywoodskin kund. Så håll ögonen öppna! Man vet aldrig vad som väntar precis runt hörnet ...

 

100 % pengarna-tillbaka-garanti

Vi tror på alla våra produkter. Men om du inte är helt nöjd med ditt köp, då kan vi garantera att du kan returnera det och få 100 % av dina pengar tillbaka. Detta innebär att du kan njuta av Hollywoodskins produkter till absolut ingen risk. Det är vad vi kallar en total win-win!