GRATIS FRAKT PÅ ALLA SVENSKA ORDRAR ÖVER 500kr

30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

OM OSS

Jag heter Linnea Jämtin och har grundat Hollywoodskin. I åratal led jag av akne som varit obehagligt, fult och som dessutom gjort otroligt ont. Jag ville desperat förändra min hud till det bättre. Därför provade jag ett brett utbud av produkter, men ingenting tycktes göra någon större skillnad. Jag höll ut, forskade, undersökte de mest effektiva aktiva ingredienserna och studerade andra tillgängliga produkter på marknaden, men det fanns ingenting inom en överkomlig prisklass som verkligen fungerade. 

 

Jag bestämde mig för att skapa min egen lösning på problemet. Nästan är aldrig tillräckligt bra. Jag utvecklade snabbt en personlig och professionell passion för att hjälpa människor med hudproblem genom att erbjuda förstklassiga hudvårdsprodukter. Jag ville använda en produkt som var mycket effektiv, packad med aktiva ingredienser och som skulle förändra huden till det bättre men samtidigt skulle den vara prisvärd, för att kunna hjälpa så många som möjligt. 

Det var tydligt att den bästa lösningen vore att skapa våra egna produkter och så grundade jag Hollywoodskin.

 

Företaget grundades för ett par år sedan och har snabbt vuxit. Vi har arbetat med erfarna dermatologer och andra hudvårdsexperter för att skapa exakt rätt produkter för hudproblem. Många av våra produkter innehåller överlägsna aktiva ingredienser med koncentrationer som är upp till fyra gånger starkare än många andra jämförbara varumärken.

  

Vi är stolta över att ha en ny, entusiastisk inställning till hudvård och att ge fantastiska lösningar på verkliga problem. Vi älskar de produkter som vi har skapat och att ta hand om våra kunder ännu mer. Vi går alltid den extra milen för att leverera bästa möjliga hudvårdsprodukter och vi kommer alltid att göra det. Effektivitet och överkomliga priser, levereras med sann passion - det är Hollywoodskin.

Grundaren Linnea i hennes hemstad Stockholm, Sverige