Se våra senaste uppdateringar gällande COVID-19 Klicka här

GRATIS FRAKT PÅ ALLA SVENSKA ORDRAR ÖVER 500kr

30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Vi är Hollywoodskin Hudvård som är Kaxig, Sexig, Aldrig Tråkig!

Vår filosofi

Vi är ett innovativt hudvårdsföretag som minskar gapet mellan Hollywood glamouren och din egna, hemma-hudvårdsrutin. Vi vet att du arbetar hårt för att uppnå en uppseendeväckande utstrålning så vi använder den mest avancerade teknologin och de finaste naturliga ingredienserna för att få dig att känna dig FAB varje dag!


Vår exklusiva, moderna teknologi optimerar dessa naturliga premium ingredienser till lyxiga hudvårdsprodukter, perfekt för en natt på stan eller för att bara koppla av hemma (medans du fortfarande känner dig FAB såklart). Precis som vi förvandlar dessa naturliga ingredienser till fantastiska hudvårdsprodukter vet vi att våra produkter kommer att förvandla din naturliga huds skönhet till kändisstatus!


Genom att vara i framkant när det gäller teknologiska framsteg inom hudvård, är våra produkter designade specifikt för dina problem. Här hittar du alla typer av olika produkter som bäst passar dina unika hudvårdsbehov. Vi tror, att för många av oss, är skönhetsrutiner mer än bara ytligt: Det är livs och humörsförändrande.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att få dig att känna dig som den glamorösa kvinnan du verkligen är. Vi använder den mest avancerade teknologin för att skapa hudvårdsprodukter som inte bara är av högsta kvalitet, utan också kaxig men ändå subtil, provocerande men ändå stilren och alltid elegant—precis som du! Vi vill hjälpa dig att lösa dina vardagliga skönhetsutmaningar med produkter som skämmer bort dig på alla sätt och vis.

vilka vi är

Vi löser vardagliga hudvårdsutmaningar med en balans mellan glamour, natur, vetenskap och patenterad teknologi med ursprung i Sydkorea. Våra grundare, Linnea och Julia Jämtin, insåg att även om befintliga kliniska hudvårdsprodukter kan vara effektiva, var de varken glamorösa eller spännande att använda. Så de samarbetade med erfarna hudläkare och några av världens mest progressiva tillverkare för att leverera hudvårdslösningar som tar fram ditt mest glamourösa yttre.


Sex år och tusentals nöjda kunder senare, försöker vi ständigt att förbättra oss genom att utöka våra produktlinjer och fortsätta vår forskning och utveckling. Tack vare vår överlägsna och innovativa produktlinje och tack vare er, våra underbara kunder, överträffar vi nu många av de traditionella produkterna på marknaden.