Se våra senaste uppdateringar gällande COVID-19 Klicka här

GRATIS FRAKT PÅ ALLA SVENSKA ORDRAR ÖVER 500kr

30 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

INTRIGITETSPOLICY

Denna integritetspolicy har skapats speciellt för Hollywoodskin.

Vi på Hollywoodskin lovar att hålla alla dina uppgifter och personlig information privat och skyddad i alla lägen. Vi värdesätter integriteten hos våra kunder och upprätthåller strikt sekretess när det gäller att avslöja någon information om våra berörda kunder. Att skydda denna privata information är en av våra främsta prioriteringar.

 

 

Vilken information samlar vi in?

När du gör en beställning hos oss måste du lämna dina personuppgifter som namn, kontaktnummer, e-postadress och kreditkortsnummer. Denna information är vad vi samlar in i våra databaser bland tusentals av våra kunder som finns över hela världen. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev lämnar du endast ditt namn och e-postadress.

 

 

VARFÖR BEHÖVER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?

Vi på Hollywoodskin behöver dina personuppgifter för att slutföra alla transaktioner och processer, från orderbekräftelse till packning och leverans av produkten. Vi garanterar att ingen av dina personliga uppgifter kommer att lämnas ut, bytas ut eller överlåtas till någon annan part eller individ, annat än för de ändamål som nämnts ovan.

 

 

POLICY REGLER FÖR BARN

Hollywoodskin får vuxna som är 18 år eller över göra inköp individuellt genom att använda sina egna personuppgifter. Om du är yngre än 18 år, måste du söka tillstånd och skicka ett brev med godkännande från en förälder eller vårdnadshavare för att köpa produkter härifrån.

  

 

Nyhetsbrev opt-in / opt-out

Vill du prenumera på vårt nyhetsbrev, kommer vi på Hollywoodskin uppdatera dig om vad som händer hos oss genom att skicka kampanjerbjudande och andra erbjudande. För att välja bort prenumerationen, klickar du bara på "unsubscribe" länken i e-postmeddelandet